PDA

View Full Version : Why can you only change your user name once ?



Stella M
11-02-2011, 06:30 PM
Thanks in advance :)

pandahoneybee
11-02-2011, 07:54 PM
I can change it again for you:) It might be something in the system, PM me and I can change it for you now. And I will find out about the restrictions:)

pandahoneybee
11-02-2011, 08:07 PM
Phew that was quick!! V-bulletin until recently didn't allow users to change their user names at all , it had to be done in the admin account. So it has to be something with v-bulletin software. But I can still change it for you;)

Melissa C
11-03-2011, 05:30 PM
Thanks so much for doing this for me. However, now I can't log in at all with new user name or usual account, even though I've reset my passwords, tried reregistering under my new user name etc. So I had to rejoin to ask...Help!!!

Stella M
11-03-2011, 05:32 PM
Oops, I worked it out :) Thank you!!!

There was the little matter of a full stop to consider lol.

natassiatracey
12-04-2011, 08:44 PM
i have changed my username more than once. i guess u have to give the system time for ur next user change.