PDA

View Full Version : How to put space between paragraphs?



kohlby
01-15-2014, 12:28 PM
For some reason, I can't insert spaces between my paragraphs. I used to be able to when we had a different computer, but can't seem to do it on this one. If I hit enter, the cursor stays in the exact same space.

Fairielover
01-15-2014, 04:25 PM
Try shift Enter or Control Enter. I can't remember which one.

BakedAk
01-15-2014, 05:16 PM
Sometimes, if the cursor is acting stupid (well, I'm not the stupid one!), I click the button on the far left of the toolbar. It says, "Switch editor to source code" if you hover over it, and it usually fixes the problem.

kohlby
01-16-2014, 11:43 AM
Shift enter didn't work - that's the one I use for facebook and it works there. I just tried control enter and no luck either.

Wow - thanks Melissa! See my space! That's exactly what worked!

MrsLOLcat
01-16-2014, 12:49 PM
I have to do that, too, when I try to post here using IE. Using Chrome fixes the problem automatically. Go figure.

outskirtsofbs
01-16-2014, 02:30 PM
I'll have to try that as I've been having the same problem.

Thanks, guys!

BakedAk
01-16-2014, 02:43 PM
Yay! I did a computer fix! (I am NOT a tech-type.)

NorbertoMorris
01-24-2014, 02:17 AM
IMO, you must go to the control panel and get the keyboard settings option there .. go through the settings and make it right if wrong